0,00 zł
Strona głównaNoże kuchenneFuji CutleryNarihira 8000Japoński nóż kuchenny Fuji Santoku 165, 58HRC
Japoński łomik Dogyu 360mm
Szybki podgląd
125,00 zł
Japońska piła do bambusa, Z-Saw, 240mm.
Szybki podgląd
89,00 zł
Ostrze typu dozuki 150mm. Hard Wood. Z-Saw, 25z./30mm
Szybki podgląd
69,00 zł
Piła dozuki Z-Saw 150mm (07043) 21z./30mm
Szybki podgląd
125,00 zł
Japońska piła ryoba 240mm, Gyokucho, model -667, 23z./30mm
Szybki podgląd
159,00 zł
Japońska piła ryoba 240mm, Gyokucho, model -650.
Szybki podgląd
159,00 zł
Japońska piła Ryoba 270mm Gyokucho, model -668
Szybki podgląd
169,00 zł
Japońska piła Ryoba 270mm Gyokucho, model -655
Szybki podgląd
169,00 zł
Piła dozuki 240mm Gyokucho
Szybki podgląd
169,00 zł
Japońska piła Ryoba 240, 20z./30mm
Szybki podgląd
189,00 zł
Japońskie dłuto 21mm
Szybki podgląd
139,00 zł 129,00 zł
Piła stolarska Dozuki 240
Szybki podgląd
169,00 zł
Japoński nóż kuchenny Fuji Deba 165, 58HRC
Szybki podgląd
189,00 zł
Piła stolarska Kataba 300
Szybki podgląd
155,00 zł
Japoński nóż kuchenny Fuji Santoku 165, 58HRC
Szybki podgląd
219,00 zł
Japońska piła Ryoba 240mm, Kakuri
Szybki podgląd
179,00 zł
Poprzedni Lista Następny

Japoński nóż kuchenny Fuji Santoku 165, 58HRC

219,00 zł
Producent: Fuji Cutlery
Kod: FC-47
Produkt niedostępny
Waga:0.17 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Wymiary:

długość ostrza – 165mm
długość noża – 290mm
grubość ostrza – 2mm
szerokość ostrza - 42mm
waga – 169g

Producentem tego noża jest firma Fuji Cutlery, będąca także producentem noży Tojiro.

 Ostrze noża zrobione jest z nierdzewnej stali molibdenowej o twardości około 58 HRC.

Rękojeść zrobiona jest z ciemnego kompozytu.

Noże typu Santoku idealnie nadają się do krojenia warzyw. Ten kształt noża często nazywany jest nożem trzech zastosowań: krojenia, szatkowania i plastrowania. Ich szerokość sprawia, że łatwo kroi się warzywa, a dzięki dostatecznej długości można także kroić mięsa.

UWAGA !! Nóż nie nadaje się do cięcia zmrożonej żywności !! Podczas cięcia twardych towarów można wyszczerbić ostrze. !! Do cięcia większych ości i kości ryb i drobiu służy nóż typu Deba.

Oczywiście nóż jest ostry jak brzytwa.

Zapakowany jest w eleganckie pudełko, dzięki czemu doskonale pasuje na prezent.

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.

ZAAKCEPTUJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.