0,00 zł
Strona głównaAkcesoria do ostrzenia i konserwowaniaShaptonPłytka Shapton Naoru do wyrównywania kamieni
Ostrze do metali miękkich Z-Saw 225.
Szybki podgląd
55,00 zł
Ostrze dozuki 240mm Hardwood Z-Saw (07052)
Szybki podgląd
99,00 zł
Ostrze dozuki 240mm Z-Saw (07056)
Szybki podgląd
99,00 zł
Nóż Santoku 170mm.
Szybki podgląd
169,00 zł
Nóż Gyutou 180mm.
Szybki podgląd
169,00 zł
Nóż Petty 135mm.
Szybki podgląd
159,00 zł
Prowadnik magnetyczny do piły Kenoh
Szybki podgląd
100,00 zł
Kątownik 50x25 bardzo precyzyjny, sztywny.
Szybki podgląd
159,00 zł
Ostrze Silky Zubat 300
Szybki podgląd
179,00 zł
Ostrze Silky Zubat 270
Szybki podgląd
159,00 zł
Japońska piła Ryoba 240mm, Kakuri
Szybki podgląd
179,00 zł
Japoński nóż kuchenny Fuji Santoku 165, 58HRC
Szybki podgląd
219,00 zł
Piła stolarska Kataba 300
Szybki podgląd
165,00 zł
Japońskie dłuto 21mm
Szybki podgląd
139,00 zł 129,00 zł
Piła stolarska Dozuki 240
Szybki podgląd
169,00 zł
Znacznik sznurkowy
Szybki podgląd
179,00 zł
Poprzedni Lista Następny

Płytka Shapton Naoru do wyrównywania kamieni

859,00 zł

Producent: SHAPTON
Produkt niedostępny
Waga:5.00 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Producentem tej płytki jest firma Shapton, jedna z największych i najbardziej cenionych firm zajmujących się produkcją kamieni i akcesoriów do ostrzenia dla profesjonalistów w Japonii.

Wymiary:

długość - 247mm

szerokość - 99mm

grubość - 25mm

Płytka służy do wyrównywania powierzchni kamieni do ostrzenia.

 

W zestawie znajdują się dwa rodzaje proszków pomagających w ścieraniu powierzchni kamieni.

W zależności od gradacji kamienia należy użyć odpowiedni proszek.

Coarse do kamieni #120-320. 

Medium do kamieni #1000-2000.

Oba proszki są w zestawie.

Do kamieni #5000-30000 należy użyć proszku Fine, który należałoby kupić osobno.

 

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję
Przejdź do panelu Kreator
ZAAKCEPTUJ
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.